Grease The Musical

Met o.a. Tinne Oltmans, Danny Dorland, Lauren De Ruyck en Ruth Beeckmans

Najaar 2024

In september 2024 brengt Albert Verlinde ism Senf Theaterpartners, Jaco Kaasschieter en House of Entertainment een nieuwe, frisse musicalversie van de geliefde feelgood klassieker ‘Grease’ – Met o.a. Tinne Oltmans, Danny Dorland, Lauren De Ruyck en Ruth Beeckmans – op de planken in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

‘Grease’ vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

‘Grease' staat garant voor een avond topamusement vol humor, sprankelende dans en heerlijke muziek. Deze show wil je niet missen, dus Let’s go together en beleef deze meeslepende feelgood klassieker live in het theater!

Vanaf 12 september 2024 in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie