Esther Nwanu

Esther Nwanu

Jan

THEATER/TELEVISIE/FILM

Het zit zo. De kleine Esther leerde zichzelf dansjes aan uit High School Musical en Camp Rock en maakte al snel haar eigen choreo’s. Tijdens schoolfeesten was Esther dat ene overenthousiaste kind dat toen al de show stal op het podium.

Met haar vrienden richtte ze haar eigen dansgroep Empire op, en samen veroverden de dansers al gouden medailles op het Belgisch-, Europees- én Wereldkampioenschap. Haar danstalent leverde haar ook een tournee met Night of the Proms op, en al zingend en spelend kon je haar bewonderen in de musical Charlie & The Chocolate Factory.

Momenteel hoor je Esthers zoetgevooisde stem op radiozender MNM, waar ze ‘MNM R&Beats’ en ‘MNM Party’ presenteert. De Warmste Week en Marathonradio staan ook al op haar presenteerpalmares. Datzelfde timbre is ook te herkennen in de fictiepodcast ‘Night Flights’ en de animatiefilm ‘De Bad Guys’, waarin ze stem geeft aan erg dynamische personages.

Net als zingen en dansen is acteren voor Esther dus een tweede natuur. Ze heeft een rol gespeeld in onder andere de kortfilm ‘Please Tell Me You’re Fine’ en de jongerenreeks ‘D5R’. Geen wonder dat musical altijd een van haar grootste dromen is geweest, want daarin komen al haar passies samen.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie