Dorian Liveyns

Dorian Liveyns

Ensemble

OPLEIDING

Dorian Liveyns studeerde af aan de musicalafdeling van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. met zijn eigen voorstelling Adios! in 2016. Hij kreeg er les van onder anderen Harry Ruijl, Tim van der Straeten en Linda Lepomme.

THEATER/TELEVISIE/FILM

Bij De 3 Biggetjes en Ketnet Musical, De Finale was hij Regie-assistent en resident director aan de zijde van Tijl Dauwe. Productionele medewerking verleende hij o.a. aan De Cooke & Verhulst Show en educatieve fictiereeksten voor Ed-tv.

De laatste jaren was Dorian te zien als o.a. Sky in Mamma Mia!, Tommy in Pippi zet de boel op stelten, Harold Bride in Titanic en Willy in de theater producties van Maya de Bij. Hij speelde in het ensemble van Vergeet Barbara, WinterReveu WithFriends, Wickie, de Musical, 40-45, Daens, Muerto!, Aladdin en Disney's The Little Mermaid waar hij tevens cover was voor Sebastiaan de krab. In het programma James, de musical maakt hij deel uit van de vaste cast. Dorian speelde gastrollen in o.a. Lisa, Prinsessia, Ghost Rockers en Nachtwacht en was in de bioscoop te zien als piccolo in K3 Love cruise.

Op de Vlaamse scholen speelt Dorian verschillende educatieve voorstellingen voor Ed-tv.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie